fbpx

Vacature: Projectleider vastgoedonderhoud

Tilburg
32-40 uur
HBO werk- en denkniveau

Als Projectleider zal jij je bezig gaan houden met diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het project van opname tot oplevering. Wij werken voornamelijk voor woningbouwcoöperaties als Tiwos, WonenBreburg en Alwel. De details van een project zijn jou bekend, jij hebt de touwtjes in handen en bewaakt nauwkeurig het budget. Jij bezoekt lopende werken, onderhoudt relaties met de opdrachtgever en je eigen team, woont vergaderingen bij en doet zelf de opnames van een nieuw project. 

Met een heldere en praktische blik bewaak je de processen en stuur je bij waar nodig. Een professionele houding is je kompas in de communicatie. Je bent overtuigend en inspireert je team. Je schakelt, indien nodig, snel en adequaat. Maar bovenal vier je successen met je team en de organisatie. Dat doen wij namelijk ook. Ervaring als projectleider is niet noodzakelijk, maar een affiniteit met vastgoedonderhoud wel!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? Én wil jij graag werken in een ambitieuze organisatie waar jij kunt verder groeien in jouw loopbaan? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00Je begint de dag met een kop koffie. Samen met je collega’s bespreek je een aantal lopende projecten.
08:30Inmiddels zit jij achter jouw computer. Je checkt of er urgente mails zijn binnengekomen en start met het beantwoorden van een aantal vragen vanuit een leverancier. Hierna vertrek je richting een lopende opdracht.
11:00De vakmensen zijn druk bezig met een zes-tal flatgebouwen welke worden aangepakt in Tilburg Noord in opdracht van WonenBreburg.
12:30Terug op de zaak. Je luncht en kletst bij met je collega’s over het afgelopen weekend.
13.00Je belt een opdrachtgever en bespreekt een aantal openstaande punten. Je bent blij wanneer zij aangeven veel positieve geluiden te ontvangen vanuit de bewoners van het pand. 
15:15Je wordt verrast door een traktatie in de kantine van een jarige collega.
16:00Deze middag besteed je aan het doorlopen van de projectplanning. Je ziet dat je wat bij moet sturen op een project in Breda en belt hierover direct met de desbetreffende collega. Geregeld! 
17:00De dag zit erop. Je laat je bureau netjes achter, groet je collega’s gedag en vertrekt richting huis.
  

Aan de slag bij
van Aarle Vastgoedonderhoud?

Van Aarle Vastgoedonderhoud is een meedenkend partner voor opdrachtgevers in de sectoren Wonen, Zorg, Industrie en Onderwijs. Al ruim 35 jaar werken wij volledig volgens de Leidraad Resultaatgericht Samenwerken voor Investeren en Onderhoud (RGS). Zo zorgen wij voor continuïteit in de werkrelatie en het wegnemen van risico’s.

Wij zijn een ambitieuze en inclusieve organisatie waar wij samen met onze collega’s onze successen vieren. We zijn ontzettend trots op ons team en de opdrachtgevers waar wij al vele jaren voor mogen werken.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Jules Verneweg 13,
5015 BD Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013-544 20 64
E info@vanaarlevastgoedonderhoud.nl