fbpx

Vacature: Schadehersteller

Tilburg
30 - 38 uur
Enkele jaren ervaring in de autoschadebranche

Zie jij jezelf werken als schadehersteller bij een van de leukste schadeherstelbedrijven uit de regio? Ben jij secuur en een échte aanpakker? Lees dan snel verder!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die als schadehersteller aan de slag gaat. Wij zijn een enthousiast team bestaande uit 8 collega’s. Binnen onze informele werksfeer is er veel ruimte voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Jouw functie is afwisselend en erg gevarieerd! Jij weet als geen ander hoe je autoschade kunt herstellen! Je gaat je onder andere bezighouden met voorbereiden, de(monteren) en herstellen van verschillende automerken. Natuurlijk houd jij je ook bezig met het plaatwerken! Zowel vervangen als vernieuwen van carrosseriedelen is dagelijkse kost! Bij aanvang als bij het afronden van de schade ben jij degene die controleert of alles klopt aan de reparatie. 

Jij gaat altijd voor een perfect eindresultaat en houd bij iedere klus rekening met de te hanteren fabrieks- en veiligheidsvoorschriften. Opleiding is voor ons minder belangrijk! Wel fijn als jij al enkele jaren ervaring hebt in de autoschadebranche. 

Lijkt dit jou wel wat en ben jij een échte enthousiaste aanpakker? Dan is de functie als schadehersteller iets voor jou! Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op! 

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00Je komt aan op de zaak en drinkt een kop koffie met jouw collega’s. Je doet jouw werkkleding aan en gaat aan de slag. 
09:00Vijf minuten overleg met je collega’s onder het genot van een bakje koffie. Jullie nemen de planning en eventuele spoed opdrachten door.
09:30Jij gaat vandaag aan de slag met het plaatwerk van een bestelbus van een van jullie vaste opdrachtgevers. Je hebt de schade al even goed bekeken en dit is een flinke klus!
10:30Pauze! Tijd voor een kop koffie! Een van jouw collega’s is jarig en er is gebak. Lekker!
11.15Alle onderdelen welke je moet demonteren liggen apart. Je gaat nu aan de slag met het vervangen van een van de carrosseriedelen. 
12:30Het is tijd voor een lunchpauze. Je hebt een lekkere lunch van thuis mee en kletst bij met collega’s.
14:00Jouw collega vraagt om advies voor de auto waaraan hij bezig is. Jij kijkt mee en jullie bespreken zijn plan van aanpak. De bestelbus is écht een flinke klus en je gaat verder waar je gebleven was. 
15:15Nog snel even een bak koffie en weer aan de slag! 
16:30De dag is voorbij gevlogen. Het is vrijdag en je gaat samen met je collega’s nog even naar de kantine voor de geplande vrijdagmiddagborrel. 

Aan de slag bij Van Alphen Autoschade?

Van Alphen Autoschade is een universeel familie autoschadebedrijf en bestaat al meer dan 140 jaar. 

Zowel voor particulieren als voor automobielbedrijven en verzekeringsmaatschappijen zijn wij de juiste partner. Wij zijn aangesloten bij FOCWA, het garantiekeurmerk van de autoschadebedrijven. 

Hiernaast zijn wij Peugeot en KIA Erkend Schadehersteller én contractpartner van veel verzekeraars. Ons bedrijf is gevestigd aan de autoboulevard van Tilburg, gelegen op het industrieterrein Kraaiven in Tilburg Noord. 

Samen met 8 collega’s staan wij iedere dag voor u klaar! Voor een snelle en vakkundige reparatie van autoschade met uitstekende service bent u bij ons aan het juiste adres!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Kraaivenstraat 24,
5048 AB, Tilburg

Openingstijden

maandag t/m donderdag
08:00 uur – 17:15 uur

vrijdag
08:00 uur – 16:30 uur

Contact

T 542 17 55
E info@vanalphenautoschades.nl