fbpx

Vacature: Allround Medewerker Riooltechniek

Moergestel
min. 32 uur
Zelfstandig en verantwoordelijk

Als Allround Medewerker Riooltechniek aan de slag bij J. van Dijk Rioleringswerken? Dan ga jij gebruik maken van moderne rioleringstechnieken en hulpmiddelen. Jij bent een specialist op het gebied van riool en gaat je bezighouden met verschillende werkzaamheden.

Jij wordt vaak een échte aanpakker genoemd door jouw omgeving. Dit is precies wat wij zoeken! Jij gaat onder andere aan de slag met het onderhoud en reinigen van riolen. Jij zorgt ervoor dat de afvoer, rioleringen en leidingen ontstopt worden. Hiervoor gebruik jij moderne cameratechnieken en middelen. Hiernaast leg jij riolen aan én repareer jij deze. Ook voor het plegen van het nodige onderhoud draai jij je handen niet om. Kortom, diverse disciplines binnen het rioleringsvak komen voorbij. Écht een veelzijdige baan!

Met een van onze opvallende blauwe bussen rijd jij naar iedere klus. Wij werken met veel passie en enthousiasme voor verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan woningbouwverenigingen, particulieren en bedrijven. Jij bent iemand die zelfstandig kan werken, je voelt je verantwoordelijk voor een klus en bent flexibel qua werktijden. Ook storingsdiensten horen bij het vak, maar deze gaan uiteraard in overleg en wissel je samen met collega’s zoveel mogelijk af.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende baan? En wil jij graag werken in een klein, maar leuk team waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! 

Is deze functie echt iets voor jou, maar heb jij nog niet de benodigde ervaring? Geen probleem! Ook met jou komen wij graag in contact. Als jij de juiste dosis motivatie en inzet hebt, bieden wij jou de verschillende cursussen om het vak te leren!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00Je start met een particuliere opdracht. Een riolering in de voortuin moet vervangen worden.
08:30Je doet dit samen met je collega. Jullie hebben de riolering bloot liggen en starten met de vervanging. Dit is voor jullie appeltje-eitje en je verwacht dat jullie voor de lunch klaar zijn.
09:00Tijd voor een kop koffie! Je maakt een praatje met de opdrachtgever.
09:15Weer aan de slag! Jullie gaan verder met de klus, vervangen de riolering en testen dat alles naar behoren werkt. Zodra jullie dit zeker weten gooien jullie de voortuin weer dicht. Jullie zorgen ervoor dat de voortuin er weer netjes uitziet.
12:30Je laat de opdrachtgever weten dat jullie klaar zijn en wenst ze een fijne dag. Je eet je boterhammen samen met je collega in de werkbus. Ondertussen klets je wat over de formule 1 race.
13:00Jullie zijn gebeld door Dennis. Er is een calamiteit waar jullie met spoed heen moeten.
15:00Zodra de spoedklus is opgelost is het weer tijd voor een bak koffie. Je collega gaat vanmiddag naar een andere klus.
15:15Jij werkt deze middag zelfstandig aan een rioolonderzoek. Je gebruikt hiervoor een camera waarmee jij in het riool kunt kijken. Je ziet dat er hoog nodig onderhoud nodig is en koppelt dit terug.
17:00De dag zit erop! Je zorgt dat de werkbus weer netjes is en gaat richting huis.

Aan de slag bij J. van Dijk Rioleringswerken

J. van Dijk Rioleringswerken heeft 25 jaar vakkennis in huis. Met deze kennis is er voor elk rioolprobleem een oplossing te vinden. Van een verstopt riool tot een riool dat vervangen moet worden.

Met een klein maar gezellig team werken wij elke dag met veel enthousiasme en passie voor het vak aan diverse disciplines binnen het rioleringsvak. Wij bieden rioleringswerk, rioolinspectie en periodiek onderhoud aan voor onze particuliere opdrachtgevers. Hiernaast werken wij veel voor woningbouwvereningen en bedrijven. 

Door het gebruik van moderne rioleringstechnieken en hulpmiddelen bieden wij voordelige, snelle en duurzame oplossingen voor veelal vaste opdrachtgevers. Daar zijn wij trots op! 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Vooskerbos 25
5066 EJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 303 11 99
E info@vandijkrioleringswerken.nl