fbpx
VRA-logo

Vacature: Administratief Medewerker

Moergestel
32 - 40 uur
MBO werk- en denkniveau

Als Administratief Medewerker aan de slag bij Van Riel Adviseurs? Dan ga jij je bezighouden met de financiële administratie van ons en die van onze klanten! Je taken zullen onder andere bestaan uit het voeren van administraties, het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, het maken van jaarrekeningen en het doen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Het gehele boekhoudpakket dus!

Van Riel Adviseurs betreft een vader-zoonmaatschap tussen Frans en Rob van Riel. Met samen ruim 40 jaar aan werkervaring in de administratieve en fiscale dienstverlening hebben wij op 1 januari 2019 de handen in een geslagen. Samen met innovatieve software voorzien wij klanten snel van betrouwbare en accurate informatie. Geen stapels papieren op jouw bureau dus! We doen het liefst zo veel mogelijk digitaal.

Beschik jij minimaal over een mbo werk- en denkniveau? Of heb jij een administratieve opleiding gevolgd of relevante werkervaring opgedaan? Werk je graag voor veel verschillende (met name mkb) klanten? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

08:30 Je bent aangekomen op je werk en drinkt samen met je collega’s gezellig even een kop thee. Altijd leuk om te horen wat zij het afgelopen weekend allemaal gedaan hebben.
08:45 Tijd om al die mails even weg te werken.
09:00 Nu gaan we echt aan de slag. Er liggen een hoop inkoop- en verkoopfacturen die nog geboekt moeten worden.
10:00 Dat ging redelijk vlot! Tijd voor een extra kop thee en iets lekkers; Rob trakteert, want hij is jarig!
10:15 Een nieuwe klant heeft hulp gevraagd bij het verwerken van alle kas- en bankmutaties. Dat klusje klaar jij wel even als boekhoudkoning(in).
12:30 Lunchpauze! Met je boterham in je hand loop je een klein rondje door het pittoreske Moergestel.
13:00 Weer terug op kantoor. Samen met Frans bespreek je de mutatie waar je tegenaan liep voor de pauze.
14:00 Je neemt contact op met een klant over de kwartaalcijfers. De btw-aangifte zit er namelijk weer aan te komen.
14:30 Verder met een tweede nieuwe klant. Die administratie moet even goed aangepakt worden en jij ruimt de boel netjes op. Het duurt even, maar het geeft je veel voldoening om alles te structureren.
17:00 Dat was weer een productieve dag! Je zwaait je collega’s uit en gaat naar huis.

Aan de slag als Administratief Medewerker bij VRA?

Van Riel Adviseurs is op 1 januari 2019 gestart in hartje Moergestel, het betreft een vader-zoon maatschap tussen Frans en Rob van Riel. Met samen ruim 40 jaar aan werkervaring in de administratieve en fiscale dienstverlening hebben zij besloten om de handen in een te slaan.

In een branche waar automatisering nog wel eens als bedreiging wordt gezien, ziet Van Riel Adviseurs kansen en wordt innovatieve software omarmd. Door middel van de innovatieve software zijn er steeds meer hulpmiddelen binnen handbereik om klanten snel van betrouwbare en accurate informatie te voorzien.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Raadhuisstraat 17a
5066 AP Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 – 5132101
E info@vanrieladviseurs.nl