fbpx

Vacature: Corporate Recruiter

Den Bosch
32 - 40 uur
HBO werk- en denkniveau

Weet jij precies hoe je een persoonlijke connectie aangaat met kandidaten en barst je van de ideeën om het juiste talent te bereiken? Krijg jij energie van netwerken, branding en een optimale candidate journey? Én ben jij het stadium van reactief werven al lang voorbij? Lees dan snel verder!

Als Corporate Recruiter bij Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling ga jij met jouw creativiteit de beste kandidaten aan je binden, passend bij ons succesvolle familiebedrijf. Van projectontwikkelaar tot timmerman, van vastgoedexpert tot werkvoorbereider; jij vindt de perfecte match! Jij bent een digital professional en met ons ATS Recruitee heb je een uitstekende tool in handen voor recruitment analyticsOns doel is namelijk om betere, datagedreven keuzes te maken als het gaat om sourcing, selectie en hiring.  

Je komt te werken bij een grote speler in de woningmarkt met een team van professionele collega’sJe vindt je plek in het corporate HR-team en werkt nauw samen met de collega’s van marketing en communicatie. We testen actief wat de beste boodschap is en wat het juiste kanaal is voor waardevolle leads. Samen hebben we in de afgelopen jaren al mooie mijlpalen bereikt. En we hebben nog meer voor ogen: recruitment analytics wordt de volgende ijkpunt. Daarbij is ons doel om samen met jou een optimaal sollicitatieproces te bieden aan onze kandidaten en ze op een mooie plek te laten werken die goed bij hen past.

Binnen dit enthousiaste team zijn de lijnen kort en er heerst geen vergadercultuur. Afwisseling genoeg, geen dag is hetzelfde! We zijn nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als wij een kans zien, dan grijpen we ‘m. Half werk kennen we niet. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Onze directie heeft hart voor de zaak en veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Lijkt deze functie je wat? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Dit bieden wij jou!

Wie ben jij?

Jouw taken bestaan o.a. uit:

Je gaat een persoonlijke connectie aan met kandidaten en barst van de ideeën om het juiste talent te bereiken
Je gaat aan de slag met de positionering van ons bedrijf als aantrekkelijke werkgever en levert jouw bijdrage aan projecten rondom employer branding en onboarding
Je werkt continu aan het zoeken, vinden én enthousiasmeren van geschikte kandidaten voor ons bedrijf
Je gaat sourcen via social platforms als Indeed en LinkedIn
Je legt verbinding met collega’s om de werving en selectie optimaal te laten verlopen 
Je draagt zorg voor het instroomproces (publicatie vacatures, campagnes, sourcing, gesprekscyclus en cv-screening) en behandelt de lopende sollicitaties 
Waar nodig sluit je zelf aan bij gesprekken
Je onderhoudt contacten met contractpartners en stuurt externe partijen voor recruitmentmarketing en diverse bureaus aan
Je zorgt ervoor dat de HR-administratie tot in de puntjes geregeld is
Je denkt mee over optimalisering van onze processen

Samen maken we de toekomst

Wij houden niet van stroperige nieuwbouw, maar van aanpakken en volle kracht vooruit. Zo is onze business en zo zijn onze collega’s. In het najaar 2022 vergroten wij onze slagkracht door verhuizing naar Den Bosch. Met dit spiksplinternieuwe kantoor krijg je een moderne werkplek, op loopafstand van het centraal station, vlakbij het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland. Bovendien heb je hiermee een gouden sleutel in handen om onze waardepropositie te boosten. Mooier kunnen we het niet maken, toch?

Word jij onderdeel van ons succesvolle familiebedrijf? Al meer dan 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z’n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Magistratenlaan 24
Belvédère
Den Bosch

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 073 534 0415
M 06 51 30 72 50