fbpx
Van Zon interieurbouw

Vacature: Administratief Medewerker

Moergestel
16 uur
MBO werk- en denkniveau

Als Administratief Medewerker zal jij je met name bezighouden met de crediteurenadministratie van Van Zon interieurbouw. Nauwkeurig en doortastend verwerk jij de inkoopfacturen in onze financiële administratie. Kan een factuur niet op de juiste wijze worden afgehandeld? Dan onderneem je tactvol en doelgericht actie. Juist die combinatie van werkzaamheden spreekt je aan. Je verwerkt nauwgezet en tijdig de ‘inkoopfacturen’ met als doel dat wij netjes op tijd zijn met de betaling aan onze leveranciers.

Daarnaast sta jij onze klanten en leveranciers zowel telefonisch als per mail te woord. Heb je ook ervaring in Human Resources (HR)? Mooi! Dan maken we graag gebruik van je expertise. Mocht je hierin geen ervaring hebben dan komen we alsnog graag met je in contact!

Als jij de geschikte kandidaat bent voor ons, dan kom je terecht in een gezellig en snelgroeiend bedrijf waarin jij je gauw thuis zal voelen. Je ontvangt een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een uitzicht op een vast contract!

Geïnteresseerd? Lees snel verder of laat onderaan de pagina gelijk je gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:15Je begint de dag met een heerlijk kopje koffie en start rustig op met je collega’s 
08:30Je maakt eerst even een dagplanning zodat je zeker weet dat je niets vergeet vandaag! Handig!
09:00Je checkt jouw inbox op eventuele e-mails met vragen van klanten. Je belt een mail na om antwoord te geven op de vraag 
10:15Tijd voor een korte pauze. 
11:00Je gaat nu aan de slag met de facturering, debiteuren en crediteuren.
12:30Lunchtijd! Samen met je collega’s eet je een broodje en loop je buiten een rondje.
13:00Eenmaal terug op je werkplek bel je een leverancier op met een vraag over een factuur. Je hebt geconstateerd dat de factuur niet klopt en vraagt of ze de factuur willen aanpassen.  
14:40Er belt een zakelijke klant met een specifieke vraag over een lopend project. Je verbindt de klant door naar de betreffende projectleider. 
15:15Tijd voor een kop koffie! Het is lekker weer buiten dus samen met een collega loop je nog een blokje om. 
17:30Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Je groet je collega’s en stapt met een goed gevoel je auto in!   

Werken aan de mooiste interieurprojecten?

Van Zon interieurbouw is een veelzijdig en flexibel bedrijf uit Moergestel (nabij de A58) dat staat voor kwaliteit. Dagelijks werken we met ruim 50 collega’s aan unieke en kwalitatief hoogwaardige interieurprojecten. We doen dit met veel plezier en passie voor ons vak en zijn trots op datgene wat we doen. De vraag van de klant staat bij ons altijd centraal. We denken graag mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Wij begeven ons in diverse delen van de markt waardoor we breed ontwikkeld zijn. Naast de (luxe) particuliere projecten realiseert Van Zon maatwerkoplossingen voor retail (o.a. voor Manfield, Sacha, Sissyboy en Prénatal), bedrijven (zoals Philips, Dura Vermeer en Van Bommel), horeca, zorg, onderwijs en overheid. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 38
5066 GJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:30 uur

Contact

T 013 513 06 90
E info@vzon.nl