fbpx
Van Zon interieurbouw

Vacature: Chef Werkplaats

Moergestel
Fulltime
MBO opleiding richting interieurbouw

Als Chef Werkplaats ben jij de verbindende schakel tussen de werkplaats en het kantoor. De functie als Chef Werkplaats is zeer gevarieerd qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je stuurt een team van meubelmakers aan en zorgt voor een goed functionerende werkplaats. Daarnaast bewaak je de productieplanning en zorg je voor de oplevering van het eindproduct. Het is van belang dat je gemakkelijk overzicht houdt en snel weet te schakelen. Ook werk je met grote mate van nauwkeurigheid en beschik je over een probleemoplossend vermogen.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar wel een afgeronde opleiding in de richting van (interieur)bouw en lijkt deze baan je fantastisch? Mooi! Ook voor jou hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:45Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie. 
08:00Als je ’s ochtends opstart heb jij al snel in beeld wat die dag de werkzaamheden zijn voor jouw team.
09:15Je begeleidt de (leerling) interieurbouwers en geniet ervan om jouw kennis over te dragen.
10:00Pauze! Samen met je collega’s in de kantine even een kop koffie drinken!
11:20Vervolgens komt een van je collega’s naar je toe met een specifieke vraag, want jij bent de vraagbaak voor alle ingewikkelde technische vragen!
12:30Lunchtijd! Je gaat gezellig gezamelijk lunchen in de bedrijfskantine. Dit keer hebben we verse tomatensoep!
13:00Eenmaal terug in de werkplaats controleer je de voortgang van een aantal projecten, waarvan de montage de volgende dag start. 
14:10Je controleert of alle werkzaamheden nog volgens planning verlopen. 
15:00Nog even snel een kop koffie en weer door! 
15:20Er komt een collega van je bij je langs met een verlofbriefje. Je bekijkt de mogelijkheden om hem vrij te geven. Je kunt wat schuiven in de planning waardoor dit geen probleem is! 
17:00Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Je groet je collega’s en stapt met een goed gevoel je auto in! 

Werken aan de mooiste interieurprojecten?

Van Zon interieurbouw is een veelzijdig en flexibel bedrijf uit Moergestel (nabij de A58) dat staat voor kwaliteit. Dagelijks werken we met ruim 50 collega’s aan unieke en kwalitatief hoogwaardige interieurprojecten. We doen dit met veel plezier en passie voor ons vak en zijn trots op datgene wat we doen. De vraag van de klant staat bij ons altijd centraal. We denken graag mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Wij begeven ons in diverse delen van de markt waardoor we breed ontwikkeld zijn. Naast de (luxe) particuliere projecten realiseert Van Zon maatwerkoplossingen voor retail (o.a. voor Manfield, Sacha, Sissyboy en Prénatal), bedrijven (zoals Philips, Dura Vermeer en Van Bommel), horeca, zorg, onderwijs en overheid. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 38
5066 GJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:30 uur

Contact

T 013 513 06 90
E info@vzon.nl