fbpx
Van Zon interieurbouw

Vacature: Machine Operator (CNC)

Moergestel
Fulltime
Ervaring met CNC machines

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van houtbewerkingen in de werkplaats. In ons uitgebreide en moderne machinepark ben maakt jij gebruik van diverse CNC machines. Je gebruikt hiervoor diverse en exclusieve houtsoorten. Naast het uitvoeren van houtbewerkingen is het belangrijk dat je CNC programma’s kunt wijzigen en fouten kunt herstellen wanneer deze zich voordoen. Ook zorg je voor een schone werkplek en onderhoud je de machine(s). Je bent leergierig, gemotiveerd en bent gedreven om het beste eindresultaat neer te zetten.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je toch fantastisch? Mooi! Ook voor leerlingen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:45 Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie. 
08:00 Je bekijkt eerst de planning om te zien wat er allemaal moet gebeuren vandaag.
09:15 Je start de dag met een grote kastenwand voor een makelaarskantoor uit de regio. Per element stel je eerst het computerprogramma in.
10:00 Pauze! Samen met je collega’s in de kantine even een kop koffie drinken!
11:20 Storing! Je gaat kijken waar de storing vandaan komt en probeert het z.s.m. op te lossen.
12:30 Lunchtijd! Je gaat gezellig gezamelijk lunchen in de bedrijfskantine. Dit keer hebben we verse tomatensoep!
13:00 Eenmaal terug in de werkplaats controleer je de voortgang van een aantal projecten en kijk je of de storing goed is verholpen. 
14:40 Je controleert of alle werkzaamheden nog volgens planning verlopen. 
15:00 Tijd voor een kop koffie! 
17:00 Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Je groet je collega’s en stapt met een goed gevoel je auto in!   

Werken aan de mooiste interieurprojecten?

Van Zon interieurbouw is een veelzijdig en flexibel bedrijf uit Moergestel (nabij de A58) dat staat voor kwaliteit. Dagelijks werken we met ruim 50 collega’s aan unieke en kwalitatief hoogwaardige interieurprojecten. We doen dit met veel plezier en passie voor ons vak en zijn trots op datgene wat we doen. De vraag van de klant staat bij ons altijd centraal. We denken graag mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Wij begeven ons in diverse delen van de markt waardoor we breed ontwikkeld zijn. Naast de (luxe) particuliere projecten realiseert Van Zon maatwerkoplossingen voor retail (o.a. voor Manfield, Sacha, Sissyboy en Prénatal), bedrijven (zoals Philips, Dura Vermeer en Van Bommel), horeca, zorg, onderwijs en overheid. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 38
5066 GJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:30 uur

Contact

T 013 513 06 90
E info@vzon.nl