fbpx
Van Zon interieurbouw

Vacature: Servicemonteur

Moergestel
Fulltime
MBO opleiding richting interieurbouw

Voor minimaal 32 uur p/w zijn wij op zoek naar een enthousiaste servicemonteur! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en het oplossen van opleverpunten. Dit ga je doen voor een heleboel diverse klanten; van winkels en scholen tot kantoren en woningen. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en het is daarom belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Laat dan via onderstaande knop je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste interieurprojecten?

Van Zon interieurbouw is een veelzijdig en flexibel bedrijf uit Moergestel (nabij de A58) dat staat voor kwaliteit. Dagelijks werken we met ruim 50 collega’s aan unieke en kwalitatief hoogwaardige interieurprojecten. We doen dit met veel plezier en passie voor ons vak en zijn trots op datgene wat we doen. De vraag van de klant staat bij ons altijd centraal. We denken graag mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Wij begeven ons in diverse delen van de markt waardoor we breed ontwikkeld zijn. Naast de (luxe) particuliere projecten realiseert Van Zon maatwerkoplossingen voor retail (o.a. voor Manfield, Sacha, Sissyboy en Prénatal), bedrijven (zoals Philips, Dura Vermeer en Van Bommel), horeca, zorg, onderwijs en overheid. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 38
5066 GJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:30 uur

Contact

T 013 513 06 90
E info@vzon.nl