fbpx

Vacature: Tekenaar / (assistent) Projectleider

Moergestel
Fulltime
Ervaring met AutoCAD

Als Tekenaar / (assistent) Projectleider (50-50%) zorg je voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding van de projecten. Je doet opnames ten behoeve van de projecten, je verzorgt het technisch tekenwerk en je verzorgt de aanvraag, beoordeling en selectie van offertes van materiaal en onderaannemers. Tijdens de uitvoering van een project houdt je de voortgang in de gaten, houdt contact met de evt. onderaannemers en/of leveranciers en stuurt bij daar waar nodig.

 

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar wel een afgeronde opleiding in de richting van (interieur)bouw en lijkt deze baan je fantastisch? Mooi! Ook voor jou hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:45Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en bespreek je de leuke dingen van het afgelopen weekend. 
08:00Tijd om aan de slag te gaan! Je neemt samen met je collega’s de weekplanning door. 
08:30Voordat je verder gaat met je werkzaamheden van vorige week neem je nog even snel je mails door. 
09:00Je gaat verder met het tekenwerk van een mooi interieurproject voor een grote multinational uit Eindhoven. 
10:00Pauze! Samen met je collega’s even een kop koffie drinken! Je hebt geluk! Er is gebak want een van je collega’s is jarig!
10:20De koffie en gebak is op. Nog even een telefoontje met een opdrachtgever en weer door met het tekenwerk. 
12:30Lunchtijd! Je gaat gezellig gezamelijk lunchen in de bedrijfskantine. Dit keer hebben we verse tomatensoep!
13:00Eenmaal terug op je werkplek begin je met de vergelijking van een aantal offertes van leveranciers en daarna ga je weer aan de slag met het tekenwerk.
14:10Je wordt gebeld door de projectleider die een vraag heeft over een technisch aspect. Samen lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
16:30De dag vliegt voorbij! Je loopt je mailbox nog even door en je reageert op de laatste mails die zijn binnengekomen. 
17:00Je werkdag zit erop vandaag. Je groet je collega’s en stapt met een goed gevoel je auto in!

Werken aan de mooiste interieurprojecten?

Van Zon interieurbouw is een veelzijdig en flexibel bedrijf uit Moergestel (nabij de A58) dat staat voor kwaliteit. Dagelijks werken we met ruim 50 collega’s aan unieke en kwalitatief hoogwaardige interieurprojecten. We doen dit met veel plezier en passie voor ons vak en zijn trots op datgene wat we doen. De vraag van de klant staat bij ons altijd centraal. We denken graag mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Wij begeven ons in diverse delen van de markt waardoor we breed ontwikkeld zijn. Naast de (luxe) particuliere projecten realiseert Van Zon maatwerkoplossingen voor retail (o.a. voor Manfield, Sacha, Sissyboy en Prénatal), bedrijven (zoals Philips, Dura Vermeer en Van Bommel), horeca, zorg, onderwijs en overheid. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 38
5066 GJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:30 uur

Contact

T 013 513 06 90
E info@vzon.nl