fbpx
Van Zon interieurbouw

Vacature: Meubelmaker/Interieurbouwer

Moergestel
Fulltime
MBO opleiding richting interieurbouw

Als meubelmaker/interieurbouwer werk je aan het samenstellen, bewerken en afwerken van meubels en interieurbouwproducten. Soms op locatie maar voornamelijk vanuit onze werkplaats in Moergestel. Je bent in staat om volgens ontwerp en werktekening interieurs/meubels samen te stellen. Geen project is hetzelfde, dus de afwisseling en technische uitdaging is groot.

Of het nu een interieur betreft voor een (luxe) woning, een kantoor, een school of een winkel, dit maakt voor jou niets uit! Je werkt aan interieurs die aan de hoogste kwaliteitsnorm moeten voldoen. Je krijgt dan ook alle ruimte om met aandacht iets moois te maken. Die aandacht voor details en passie voor je vak, dat is wat jou drijft!

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerling interieurbouwers hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

07:45 Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en bespreek je de leuke dingen van het afgelopen weekend. 
08:00 Je neemt samen met je collega’s de weekplanning door. 
08:30 Voor een schitterende villa in Oisterwijk ga je aan de slag met het vervaardigen van de keuken.  
09:00 Je hebt een vraag over een technisch aspect. Samen met je collega lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
10:00 Pauze! Tijd voor een kop koffie. Je hebt geluk! Er is gebak want een van je collega’s is jarig. 
10:20 De koffie en gebak is op. Je gaat na de pauze aan de slag met het kookeiland.
12:30 Lunchtijd! Je gaat gezellig samen met je collega’s lunchen in de bedrijfskantine. Dit keer hebben we verse tomatensoep!
13:00 Eenmaal terug in de werkplaats heeft een collega jouw hulp nodig met een balie voor een zorginstelling, waarvoor jullie het complete interieur maken.  
15:00 Tijd om even gezellig met je collega’s een kop koffie te drinken. 
16:20 Voor een grote winkelketen staat alles klaar voor de montage van de volgende dag. Samen met een collega ga je alvast de bus inladen, zodat de jongens van de montage de volgende dag direct kunnen vertrekken. 
17:00 Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Je groet je collega’s en stapt met een goed gevoel je auto in! 

Werken aan de mooiste interieurprojecten?

Van Zon interieurbouw is een veelzijdig en flexibel bedrijf uit Moergestel (nabij de A58) dat staat voor kwaliteit. Dagelijks werken we met ruim 50 collega’s aan unieke en kwalitatief hoogwaardige interieurprojecten. We doen dit met veel plezier en passie voor ons vak en zijn trots op datgene wat we doen. De vraag van de klant staat bij ons altijd centraal. We denken graag mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Wij begeven ons in diverse delen van de markt waardoor we breed ontwikkeld zijn. Naast de (luxe) particuliere projecten realiseert Van Zon maatwerkoplossingen voor retail (o.a. voor Manfield, Sacha, Sissyboy en Prénatal), bedrijven (zoals Philips, Dura Vermeer en Van Bommel), horeca, zorg, onderwijs en overheid. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 38
5066 GJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:30 uur

Contact

T 013 513 06 90
E info@vzon.nl