fbpx

Vacature: Assistent Accountant

Rosmalen
24-40 uur
Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau

Ben jij goed met cijfers én met mensen? Dan is deze functie wellicht op jouw lijf geschreven! Wij zijn wij namelijk op zoek naar een Assistent Accountant. Benieuwd welke werkzaamheden daarbij horen? Lees dan snel verder!

Uiteraard mag jij je bezig houden met het opstellen en controleren van (tussentijdse) cijfers, het samenstellen van jaarrekeningen en het verrichten van fiscale aangiftes voor verschillende bedrijven, maar je wordt ook (na een goede inwerkperiode) het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zult bijvoorbeeld (zelfstandig of onder begeleiding) de jaarrekening met de klant bespreken, adviesvragen signaleren, beantwoorden en/of overdragen aan de juiste collega. Je biedt perspectief aan de klanten door ze inzicht te geven in hun bedrijfsvoering en helpt ze verder met het maken van keuzes. Je bent dan ook vaak op locatie bij de klant te vinden om daar je werkzaamheden uit te voeren.

Je bent dus sociaal ingesteld en communicatief sterk. Daarnaast zoeken wij een team player, om samen met collega’s en klanten te kunnen werken aan de toekomst. De kwaliteiten ‘leergierig’ en ‘proactief’ komen dan ook zeker van pas. Zo blijven we op de hoogte van de steeds veranderende technologieën in ons vakgebied en houden we de automatisering zo goed mogelijk op orde! We werken onder andere met online boekhoudpakketten Exact Online, Twinfield en Snelstart. Enige ervaring met dit soort porgramma’s is een pre. Mocht je hier nog geen ervaring mee hebben of zou je van een ander onderwerp meer willen leren, weet dan dat wij jou graag voorzien van een passende opleiding en/of cursus. Niet alleen onze klanten willen we laten groeien, maar onze collega’s ook!

Word je enthousiast van deze functieomschrijving en wil je ons graag leren kennen? Laat dan snel je gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij contact met je op.

 

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:30 De werkdag gaat weer van start! Je bent op kantoor aangekomen en pakt snel een kop koffie voor jou en een collega.
08:45 In de middag vertrek je richting een klant om daar de wekelijkse vergadering bij te wonen en de administratie bij te werken. Dus nu ga je snel aan de slag met de jaarrekening van een andere klant.
10:00 Je bent bijna klaar met de jaarrekening. Je mist alleen nog wat gegevens. Je hebt ze opgevraagd bij de klant, in de hoop dat je de missende stukken deze week nog ontvangt. Nu tijd voor een tweede kop koffie.
10:15 Je wordt gebeld! Een klant heeft wat vragen over de omzetbelasting. Je helpt haar graag verder. Om je verhaal nog wat te verduidelijken, e-mail je haar een voorbeeldberekening.
11.00 Je bereidt nog even de vergadering van vanmiddag voor, door wat cijfers te verzamelen en ze op een rijtje te zetten.
11:45 Een vroege lunch vandaag, want hierna stap je gelijk in de auto. Een paar collega’s lunchen gezellig met je mee.
12:15 Op naar de klant! Je bent voorbereid en kunt na de vergadering je hart ophalen aan de administratie die bijgewerkt moet worden. Geen probleem voor een Assistent Accountant als jij.
17:00 De dag zit er weer op. Je hebt veel kunnen doen vandaag! Na iedereen gedag te hebben gezegd, vertrek je vanuit het kantoor van de klant naar huis!
     

Aan de slag bij VFD Adviseurs?

Voor alle vragen, advies en begeleiding met betrekking tot financiële en fiscale cijfers kan de klant bij VFD Adviseurs terecht! 

We zijn een administratie- en belastingadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers. Naast de gehele of gedeeltelijke administratie, verzorgen we ook de jaarrekening, belastingaangiften, salarisadministratie, financieel advies, fiscaal advies en startersbegeleiding voor onze klanten. 

Ondanks dat we zo efficiënt mogelijk willen werken en dus meegaan met alle mogelijke automatisering, blijven we klantcontact erg belangrijk vinden. De klant kan daarom altijd op ons rekenen. Samen maken we het verschil!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We zien jouw reactie graag tegemoet!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Driesprong 23,
5241 TJ Rosmalen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 088-1235300
E secretariaat@vfd.nl