fbpx

Vacature: (Junior) Belastingadviseur

Rosmalen
24-40 uur
Fiscale hbo- of wo-diploma

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je kunt laten zien uit welk hout je gesneden bent? Wij zoeken een (Junior) Belastingadviseur! Je gaat je bezig houden met het begeleiden van onze klanten, het opstellen van aangiften, het signaleren van adviesmogelijkheden en het voorbereiden van adviezen. 

Vanwege groei kan onze belastingadviseur jouw ondersteuning maar al te goed gebruiken. Jij houdt je zelfstandig bezig met het opstellen van aangiften en het geven van belastingadviezen. Je handelt niet vanuit fiscaal oogpunt, maar bekijkt de opdracht vanuit de klant en zijn of haar bedrijf. De complexe en afwisselende opdrachten noodzaken je kennis op te bouwen over de fiscale wet- en regelgeving die past bij de situaties van de klanten. Wat zijn de fiscale mogelijkheden? Jij zet ze op een rijtje!

Om de functie naar behoren te kunnen uitvoeren, hopen we verschillende kwaliteiten bij jou terug te kunnen vinden. Uiteraard ben je in het bezit van een fiscale hbo- of wo-diploma en bij voorkeur heb je relevante stage- of werkervaring. Doordat je veel klantencontact hebt, zijn goede communicatieve vaardigheden een must. We hechten ook veel waarde aan een professioneel kritische houding, sterk analytisch vermogen en ambitie om uitdagende vraagstukken aan te pakken. Daarnaast ben je een team player met een flinke dosis zelfstandigheid. Wij zien graag groei bij onze klanten, maar ook in onze werknemers! Dit betekent dat wij je met alle plezier een opleiding en/of cursus aanbieden.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zou je meer willen weten over deze functie en ons bedrijf? Laat snel je gegevens achter onderaan deze pagina, dan nemen wij contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:30 De werkdag is begonnen! Je collega zet een kop koffie voor je, wat aardig! Kun jij je alvast installeren achter je bureau, want je hebt een drukke planning.
08:45 De fiscale notities die je gisteren hebt gemaakt, staan vandaag op de planning om uitgewerkt te worden. Je begint er meteen aan.
10:30 Even snel een tweede kop koffie pakken en dan besluit je om contact op te nemen met een klant die vragen had over de adviezen die je hebt gegeven.
11:00 De klant heeft een helder beeld van de mogelijkheden en gaat erover nadenken. Jij gaat van start met de aangiftes van verschillende klanten.
11.45 De aangifte van één klant zit erop. Nu even gezellig lunchen met een collega die in de middag bij de klant op locatie verder werkt.
12:15 Je bent gebeld door een bedrijf dat zich moet gaan herstructureren. Aan jou is gevraagd hoe de eigenaar dit financieel en fiscaal het best kan aanpakken. Het is een crisissituatie, dus er is haast bij geboden. Je gaat er meteen mee aan de slag.
15:45 Je hebt de situatie grondig bestudeerd en ook overlegd met een collega adviseur. In de tussentijd heb je contact gehad met de eigenaar van het bedrijf en de vervolgstappen aan hem uitgelegd. Je hebt voor overmorgen een afspraak gemaakt bij hem op kantoor, zodat je aan hem en zijn compagnon duidelijk uitleg en advies kunt geven.
16:00 Je gaat verder met de taken die je voor vandaag nog op je lijstje had staan. Er moeten namelijk nog meerdere aangiftes gedaan worden.
17:00 De dag is voorbij gevlogen! Morgen is er weer een dag, dus voor nu sluit je je computer af en vertrek je naar huis. Tot morgen collega’s!

Aan de slag bij VFD Adviseurs?

Voor alle vragen, advies en begeleiding met betrekking tot financiële en fiscale cijfers kan de klant bij VFD Adviseurs terecht! 

We zijn een administratie- en belastingadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers. Naast de gehele of gedeeltelijke administratie, verzorgen we ook de jaarrekening, belastingaangiften, salarisadministratie, financieel advies, fiscaal advies en startersbegeleiding voor onze klanten. 

Ondanks dat we zo efficiënt mogelijk willen werken en dus meegaan met alle mogelijke automatisering, blijven we klantcontact erg belangrijk vinden. De klant kan daarom altijd op ons rekenen. Samen maken we het verschil!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We zien jouw reactie graag tegemoet!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Driesprong 23,
5241 TJ Rosmalen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 088-1235300
E secretariaat@vfd.nl