fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Allround Machinist

Moergestel
Fulltime
Affiniteit met machines

Als allround machinist draag je in samenwerking met jouw collega’s bij aan het realiseren van diverse projecten. Als allround machinist voer je zelfstandig diverse werkzaamheden uit. Dit doe je onder andere met een minigraver, minishovel, traktor en veegmachine en nog diverse andere machines. Je opereert in een team en hierbij overleg je met je collega’s over de voortgang en werkwijze. Er zal worden gekeken naar welke werkzaamheden het beste bij jouw ervaring als machinist zal passen. Lijkt het je leuk als machinist te werken? Lees dan snel verder!

Denk hierbij aan het (her)inrichten van het groen op een bedrijventerrein of woonwijk, het aanleggen van plantsoenen of stadsparken, de aanleg van wegen of een natuurtuin en diverse onderhoudwerkzaamheden. Vaak worden ”groene projecten” gekoppeld aan werkzaamheden in de grijze sector. Bijvoorbeeld het aanbrengen van het straatwerk en het planten van bomen. Kortom, we houden ons bezig met veel verschillende dingen waardoor jouw werk afwisselend blijft!

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerlingen bieden wij diverse opleidingen en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit zien

06:30Je start de dag met een kop koffie en bespreekt samen met je collega waar je deze dag naar toe gaat. Om 06:45 uur springen jullie samen in de bus naar de eerste klus. 
07:00Tijd om aan de slag te gaan! Voor een grote zorginstelling gaan jullie op een landpark in Tilburg bomen plaatsen. Jij gaat vandaag aan de slag op de minigraver. 
10:30Jullie gaan als de brandweer. Het ziet ernaar uit dat jullie voor de middag hier klaar zijn. Daarna gaan jullie door naar Hilvarenbeek, waar we volop bezig zijn met het woonrijp maken van een woonwijk. 
12:00Luchtijd! 
12:45Jullie zijn gearriveerd op de klus in Hilvarenbeek. We zijn hier bezig met het aanleggen van de nieuwe bestrating. 
14:20Het gaat vlot! Met behulp van de Optimas H88, waaraan een speciale klem bevestigd is, pak jij de bestrating op en leg je deze neer waar het moet komen.
15:45Het werk zit erop voor vandaag. Jullie laten alles netjes achter zodat je morgen bij deze klant verder kunt gaan. Jullie vertrekken terug richting de zaak. 

*Bovengenoemde werktijden en werkzaamheden kunnen afwijken.

Werken aan de mooiste groen- en infraprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl