fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Groenvoorziener

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring

Wij zijn op zoek naar Groenvoorzieners die graag de handen uit de mouwen steken. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan in het groen én heb je al enige ervaring, zoek dan niet verder! Als groenvoorziener voer je zowel aanleg als onderhoudswerkzaamheden uit.

Je bent bekend met het maaien met de bosmaaier, een bladblazer en het snoeien van hagen. Je houdt van afwisseling, bent een harde werker en geniet van werken in de buitenlucht. Er is geen baan waar je sneller resultaat hebt van je werk dan als groenvoorziener! Wil jij naast het onderhoud ook graag je steentje bijdrage in de aanleg van tuinen en openbare ruimtes? Dan ben je bij W. Ketelaars aan het juiste adres!  

 Jij werkt samen met je collega’s aan mooie en veelzijdige projecten. Je gaat je bezighouden met groenprojecten voor particulieren, maar ook voor gemeentes, zorginstellingen, onderwijsorganisaties en bedrijven. Ga jij graag aan de slag als groenvoorziener of als hovenier bij W. Ketelaars in Moergestel? Mooi! Dan komen we graag met jou in contact. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit zien

06:45Je start de dag met een kop koffie en bespreekt samen met je collega waar je deze dag naar toe gaat. 
07:00Tijd om aan de slag te gaan! Voor een zorginstelling in de regio zijn jullie bezig met het groenonderhoud van het landpark.
10:30Jullie gaan als de brandweer. Het ziet ernaar uit dat jullie voor de middag hier klaar zijn. Daarna gaan jullie door naar Oisterwijk, waar we volop bezig zijn met de aanleg van een grote particuliere tuin met zwembad.
12:30Na al het harde werk is het tijd voor een welverdiende lunch! 
13:10Aangekomen bij de particuliere klant, worden de spullen weer uitgepakt en is het tijd om aan de slag te gaan. De laatste hagen worden aangebracht, het gazon wordt gelegd en de plantenbakken zullen nog gevuld worden met diverse plantsoorten.
16:00De werkzaamheden zitten er op, alles zal weer netjes opgeruimd en ingepakt worden. De particuliere klant is erg tevreden en bedankt je voor de nette opgeleverde tuin! Het is nu tijd om terug naar de werf te rijden en alles weer op te rijden.
16:30De spullen zijn opgeruimd en alles staat weer op zijn plek. Nu is het tijd om naar huis te gaan en lekker te genieten van het weekend!

*Bovengenoemde werktijden en werkzaamheden kunnen afwijken.

Werken aan de mooiste groenprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl