fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Hoofduitvoerder Infra

Moergestel
Fulltime
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. Als hoofduitvoerder infra heb je dagelijkse leiding over de uitvoering van diverse infraprojecten. Binnen deze functie is geen dag hetzelfde. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van een efficiënte uitvoeringsplanning, het snel en efficiënt oplossen van problemen en het aansturen van medewerkers met aandacht voor kwaliteit, productie en kosten. Jij bewaakt de technische voortgang van het project en zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit. Tussendoor houd je de administratie op orde. Kortom, een uitdagende functie waarin jij je geen minuut hoeft te vervelen. 

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit zien

06:45Je start een nieuw project in Best. Jullie gaan hier een nieuwbouwwijk woonrijp maken. Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en neem je de planning door. 
07:00Tijd om aan de slag te gaan! Je bekijkt het overzicht voor de dag en de komende dagen en bepaalt je prioriteiten en stemt deze zo nodig daarna af met hoofd bedrijfsbureau.
10:50Je wordt gebeld door Hoofd Bedrijfsbureau die een vraag heeft over een technisch aspect. Samen lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien wordt.
12:00Lunchtijd! Samen met je collega’s lunch je op kantoor.
12:45Je arriveert op een project in Hilvarenbeek. Hier zijn jullie momenteel aan het asfalteren. Je controleert de voortgang en neemt met een collega de planning door. 
14:20Je rijdt terug naar kantoor om je administratie bij te werken en om de werkzaamheden van morgen vast voor te bereiden
15:35Nog een paar telefoontjes met een aantal onderaannemers en dan zit het er alweer bijna op voor vandaag. 
16:00Je werkdag zit erop! Je neemt nog wat documentatie mee naar huis uit een vakblad om eventueel nog te lezen, maar waarschijnlijk komt het er niet van. Sporten gaat voor vanavond.

*Bovengenoemde werktijden en werkzaamheden kunnen afwijken.

Werken aan de mooiste infraprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl