fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Leerling Stratenmaker

Moergestel
Fulltime
Geen ervaring nodig

Wil je een opleiding tot stratenmaker volgen of volg je die al? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!
Als leerling stratenmaker ga je mee met medewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak. Jij werkt samen met je collega’s aan mooie en veelzijdige projecten. Samen met een ervaren stratenmaker werk je aan wegen, trottoirs en andere bestratingen. Je komt hier in een gemoedelijk en informeel bedrijf waar je veel kan leren en een belangrijke speler kan worden binnen het bedrijf.

Heb jij al meer ervaring en lijkt de functie van stratenmaker je wel fantastisch? Mooi! Ook ervaren stratenmakers zijn welkom! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit zien

06:45Je start de dag met een kop koffie. Daarna ga je met een ervaren collega naar een particuliere klus in de regio. 
07:00Aangekomen bij de particuliere klant pak je de benodigde spullen. Hier gaan jullie een terras aanleggen. Eerst begin je met het uitgraven van de grond, waarna je het aandrukt en afvlakt.
10:00Het is tijd voor bak koffie en een lekkere koek! In de pauze bespreek je samen met je collega hoe het gaat en wat er nog gedaan moet worden.
10:15Het voorwerk is voor de pauze gedaan, dus kun je nu aan de slag met het leggen van de tegels. Als de tegels zijn gelegd, wacht er alleen nog het vullen van de voegen. De voegen vul je met zand.
13:10Het terras is klaar en de particuliere klant is erg tevreden over het geleverde werk! Het is eerst tijd voor pauze!
13:00Jullie ruimen nog even op en rijden dan richting de volgende bestemming, dit zal een zorginstelling zijn.
13:30Aangekomen bij de zorginstelling, ga je aan de slag met straatwerk van een grote parkeerplaats.
15:00Even wat drinken en daarna kunnen de klinkers erin gelegd gaan worden.
16:00Het schiet al aardig op! Voor vandaag zijn jullie hier klaar. De spullen worden weer ingepakt en jullie rijden terug naar de werf. 
16:30Het is tijd om naar huis te gaan. Morgen is het een schooldag, dus je maakt eventueel nog wat huiswerk en gaat morgen fris en fruitig naar school. 

*Bovengenoemde werktijden en werkzaamheden kunnen afwijken.

Werken aan de mooiste groen- en infraprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl