fbpx
Logo W. Ketelaars

Vacature: Projectcoördinator Infra

Moergestel
Fulltime
MBO/HBO diploma, richting Civiele Techniek

In deze uitdagende en unieke functie ben je als projectcoördinator infra betrokken van projectverwerving tot de realisatie en oplevering. Het komen tot een winnende aanbieding en projectvoorbereiding is jouw ding. Samen met een leuk team ga je voor een optimaal resultaat. Jij krijgt energie van het coördineren van diverse projecten, inplannen van medewerkers en materiaal op zowel grote als kleine projecten. 

Jouw rol richt zich op zowel financiële, technische als organisatorische vraagstukken. Je focus ligt op het inrichten, coördineren en uitvoeren van de verschillende infraprojecten. Risico-inventarisatie en kostenbewaking zijn belangrijke aspecten in je rol. Jij bent degene die eventuele afwijkingen signaleert en acties onderneemt om deze op te lossen. 

Je durft te denken vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van infra en groen en de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging, circulariteit etc. Je bent creatief in het zoeken van samenwerkingsverbanden en integraal denken op gebied van gebiedsontwikkeling en in staat om concepten te vertalen in praktische voorstellen.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit zien

07:45Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie.  
08:00Tijd om aan de slag te gaan! Je bekijkt je overzicht voor de dag en de komende dagen en bepaalt je prioriteiten en stemt deze zo nodig daarna af in een werkoverleg met hoofd bedrijfsbureau.
08:30Vanuit een gemeente in de regio is een aanbesteding binnengekomen. De begeleiding en coördinatie van de aanbesteding zal jij op je nemen. 
11:30Je hebt telefonisch contact met een grote gemeente, waarvoor jullie al diverse projecten hebben gerealiseerd. Er komen nieuwe opdrachten aan, waarvoor verder overleg en afstemming nodig is.
12:30Lunchtijd! 
13:00Eenmaal terug op je werkplek begin je met de vergelijking van een aantal offertes van leveranciers. 
14:00Je wordt gebeld door de projectleider die een vraag heeft over een technisch aspect. Samen lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
15:10Je werkt nog even aan de planning van een opdracht die binnenkort staat. Je plant alvast ook een afspraak met de uitvoerder die straks de leiding heeft over het project. Hiervoor bestel je al een aantal zaken bij onze leveranciers. 
17:00Je werkdag zit erop! Je neemt nog wat documentatie mee naar huis uit een vakblad om eventueel nog te lezen, maar waarschijnlijk komt het er niet van. Sporten gaat voor vanavond.

*Bovengenoemde werktijden en werkzaamheden kunnen afwijken.

Werken aan de mooiste infraprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl