fbpx

Vacature: Projectleider

Moergestel
Fulltime
MBO/HBO diploma, richting het groen of cultuurtechniek

Werk je momenteel als ervaren werkvoorbereider of uitvoerder in het groen en wil je doorgroeien? Durf jij te denken vanuit de combinatie van activiteiten op het gebied van groen en grijs én de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging en circulariteit? Dan komen we graag met jou in contact! 

Als projectleider leid je onze projecten in goede banen, door op enthousiaste wijze leiding te geven aan het team. Je bewaakt de voortgang op gebied van planning, budget, kwaliteit en veiligheid.  Een commerciële, resultaat- en klantgerichte instelling is een must! Je krijgt een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je onderhoudt relaties met klanten en leveranciers. Onze projecten zijn veelzijdige mooie projecten voor gemeenten, zorginstellingen, scholen, bedrijven en particulieren. 

Ben jij een ervaren projectleider én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Mooi! Ook dan komen we graag met je in contact! 

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Bewaken van de kwaliteit, planning en stuurt daarnaast de uitvoering aan.
 →Je bent hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers en de betrokken partijen.
 →Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau.
 →Jij bewaakt de voortgang van jouw projecten in planning, financiën (meer- of minderwerk), kwaliteit, kansen en risico’s.
 →Je bezoekt de projecten en woont eventuele vergaderingen bij.
 →Jij draagt zorg voor een efficiënte personeelsbezetting.
 →Jij bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften, dit door eventueel inspecties uit te voeren.

Werken aan de mooiste groen-grijs projecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl