fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Projectleider Infra

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

In deze dynamische functie geef je leiding aan meerdere civieltechnische als cultuurtechnische projecten van W. Ketelaars. Je bent al vroeg in het proces betrokken bij de voorbereiding van de projecten, geeft leiding aan de (meewerkend) uitvoerders en bewaakt de planning van materieel en personeel. Je draagt financiële verantwoordelijkheid voor de werkbegroting en het managen van het project conform de begroting. Je stuurt op basis van relevante informatie uit de projectadministratie en je feeling met de praktijk o.a. gebaseerd op de kennis en ervaring van je medewerkers en ketenpartners. Je hebt oog voor de integratie van nieuwe methoden en technieken op gebied van circulariteit, duurzaamheid en klimaatadaptatie en ziet een uitdaging in het realiseren van gecombineerde grijs-groen projecten.

Je hebt tevens ervaring in het aansturen van projecten conform de RAW-besteksystematiek. Daarnaast heb jij bij voorkeur ervaring met EMVI-plannen voor tenders en aanbestedingen en kennis van UAV-GC. Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau en de projectadministratie. Je geeft direct leiding aan de (meewerkend) uitvoerders. Je rapporteert wekelijks over de projecten m.b.t. kwaliteit, voortgang, resultaat, inzet materieel en personeel en leerervaringen.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl