fbpx
Logo W. Ketelaars

Vacature: Uitvoerder Infra

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring vereist

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. In deze uitdagende en dynamische functie ben je als uitvoerder infra betrokken bij de realisatie en oplevering van onze infraprojecten. Samen met een leuk team ga je voor een optimaal resultaat.

Jouw rol richt zich op zowel financiële, technische als organisatorische vraagstukken. Je focus ligt op het inrichten, coördineren en uitvoeren van de verschillende infraprojecten. Risico-inventarisatie en kostenbewaking zijn belangrijke aspecten in je rol. Jij bent degene die eventuele afwijkingen signaleert en acties onderneemt om deze op te lossen.

Je durft te denken vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van infra en groen en de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van o.a. duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging, circulariteit.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken aan de mooiste infraprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl