fbpx
Ketelaars Groen en Infra

Vacature: Werkvoorbereider / Calculator

Moergestel
Fulltime
MBO/HBO diploma, richting het groen, cultuur- of civiele techniek

Als Werkvoorbereider/Calculator realiseer je samen met je collega’s mooie en uitdagende groen-grijs projecten voor gemeenten, zorginstellingen, scholen, bedrijven en particulieren. Je wordt onderdeel van de afdeling ‘bedrijfsbureau’. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en planning van al onze projecten.

 Vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van infra en groen maak je aansprekende voorstellen voor gemeentes, zorginstellingen, onderwijsorganisaties, bedrijven en particulieren. Je vertaalt de ambities van Ketelaars in kwalitatief sterke en onderscheidende proposities voor bestaande en nieuwe klanten. Hiernaast zet je ideeën van de klant om in een duidelijke offerte. Met natuurlijk een goede calculatie. Na het binnenhalen van de opdrachten bereidt je deze zorgvuldig voor ten behoeve van de uitvoering, zodat onze projectleiders er mee aan de slag kunnen gaan.

Je krijgt een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je onderhoudt relaties met opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers. Daarnaast durf je te denken vanuit de combinatie van activiteiten op het gebied van groen en grijs én de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging en circulariteit.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Het verzorgen van calculaties (zowel groen als infra)
 →Technische tekeningen zorgvuldig controleren, corrigeren en toetsen.
 →Het maken van een efficiënte uitvoeringsplanning.
 →Signaleren van afwijkingen en deze bespreekbaar maken met hoofd bedrijfsbureau en/of projectleider.
 →Opvragen en beoordelen van offertes van derden.
 →Contact onderhouden met de opdrachtgever en projectleider.
 →Ondersteuning bieden aan de uitvoerder of projectleider waar nodig tijdens de projectfase.
 →Je woont eventueel overleggen en meetings bij met alle betrokken partijen tijdens projectfase. Zo behoud jij overzicht over alle projecten.  

Werken aan de mooiste groenprojecten?

Ketelaars Groen en Infra

Ruim 25 jaar geleden is W. Ketelaars Bestratingen BV opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. De kracht van de combinatie van groen en infra is steeds belangrijker geworden. Daarom treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. 

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om duurzaamheid nog verder te integreren. Denk hierbij aan het inzetten van machines en materieel om medewerkers fysiek te ontlasten, maar ook aan het beperken van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en samenwerkingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen.

Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@ketelaarsgroeneninfra.nl