fbpx

Vacature: Werkvoorbereider

Moergestel
Fulltime
MBO/HBO diploma, richting het groen, cultuur- of civiele techniek

Als werkvoorbereider realiseer je samen met je collega’s mooie en uitdagende groen-grijs projecten voor gemeenten, zorginstellingen, scholen, bedrijven en particulieren. Je wordt onderdeel van de afdeling ‘bedrijfsbureau’. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en planning van al onze projecten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het treffen van de juiste voorbereidingen om te zorgen dat de geplande projecten goed en verantwoord uitgevoerd kunnen worden. Controleren en coördineren van tekenwerken, details uitwerken en de inkoop voorbereiden behoren tot jouw takenpakket. 

Je krijgt een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je onderhoudt relaties met opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers. Daarnaast durf je te denken vanuit de combinatie van activiteiten op het gebied van groen en grijs én de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging en circulariteit.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Technische tekeningen zorgvuldig controleren, corrigeren en toetsen.
 →Het maken van een efficiënte uitvoeringsplanning.
 →Signaleren van afwijkingen en deze bespreekbaar maken met hoofd bedrijfsbureau.
 →Opvragen en beoordelen van offertes van derden.
 →Contact onderhouden met de opdrachtgever en projectleider.
 →Ondersteuning bieden aan de uitvoerder of projectleider waar nodig tijdens de projectfase.
 →Je woont eventueel overleggen en meetings bij met alle betrokken partijen tijdens projectfase. Zo behoud jij overzicht over alle projecten.  

Werken aan de mooiste groen-grijs projecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl