fbpx

Vacature: Technisch Verkoopadviseur

Oisterwijk
32-40 uur
Aanpakker

Van Iersel Bouw & Industrie is op zoek naar een Technisch Verkoopadviseur! Ben jij de nieuwe collega met vlotte babbel en affiniteit met techniek en bouw waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Bij Van Iersel Bouw & Industrie hebben we alles in huis op het gebied van professioneel gereedschap. Van hoogwerkers tot ijzerwaren, van machines tot goed zittende werkkleding, wij leveren de klant wat hij/zij nodig heeft. In onze showroom te Oisterwijk, van maar liefst 600 m2 groot, wordt een selectie van ons assortiment netjes ten toon gesteld. Een genot voor het oog voor echte gereedschapliefhebbers als wij! We richten ons op de aannemers, timmerlieden en ZZP’ers in de bouw. Of de klant nu wil kopen óf huren, een reparatie óf een onderhoudsbeurt wil aanvragen, wij helpen hem/haar verder.

En wij zoeken iemand die ons daarin kan ondersteunen! Een doorpakker die enthousiast wordt van het proactief helpen van klanten. Zowel in de showroom, telefonisch of per mail. En als de situatie erom vraagt durf jij de klant op te zoeken. Jij bent dus sterk in communiceren en krijgt er energie van om klanten te voorzien van het beste advies. Maar je houdt je niet alleen bezig met communiceren! Offertes opstellen en machines demonstreren horen ook bij jouw takenpakket. Het is daarom wel belangrijk dat je om kunt gaan met een computer en in het bezit bent van rijbewijs B (BE is een pre). Zonder rijbewijs BE ben je ook van harte welkom! Wij bieden de mogelijkheid om deze te halen op onze kosten. En niet te vergeten: je bent daarnaast bereid om af en toe op zaterdagochtend te werken.

Je komt terecht in een klein, enthousiast én gezellig team en je sluit je aan bij een ambitieuze, groeiende organisatie. Wij zullen je met open armen ontvangen en leren jou alle ins en outs van onze machines en gereedschappen. Lijkt je dit wat? Vul dan je gegevens in in het formulier onderaan deze pagina; dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

07:45Goedemorgen! Jij bent vandaag op tijd in de winkel om aan de slag te gaan. Je drinkt nog even een kop koffie met een collega, loopt nog een rondje door de winkel en dan mogen de klanten komen!
08:05Het duurt niet lang voordat de eerste klanten je weten te vinden. Dus je staat meteen paraat om de beste adviezen te geven.
09:45Je hebt een offerte-aanvraag in je mailbox. Dus je neemt plaats achter je bureau en gaat aan de slag. Na een tijdje hoor je het al van boven: koffietijd! Met het team gaan jullie naar de kantine om samen het weekend na te bespreken.
10:30De offerte-aanvraag is alweer uit de deur en je ziet een klant richting de balie lopen. Je snelt jezelf eropaf en staat hem te woord. Hij wil graag wat meer informatie over klopboormachines.
11:00De tijd die je geïnvesteerd hebt in deze klant, heb je er dubbel en dwars uitgehaald; hij heeft gelijk jouw aanbevolen klopboormachine mee naar huis genomen. Helemaal mooi is dat je hem meteen warm hebt kunnen maken voor een andere machine. Die offerte beloof je hem later vandaag te sturen.
12:30De zaken gaan goed vandaag, maar het energiepeil moet hoog blijven, dus: tijd voor de lunch. Jouw collega’s lunchen gezellig met je mee.
13:30Het wordt druk in de zaak. Je collega’s springen je bij en jij gaat de eerstvolgende klant helpen. Hij zou graag een kleine graafmachine huren. Je vertelt hem de specificaties en nu wil de klant hem graag vastleggen. Je plant het in en zorgt ervoor dat het transport geregeld wordt.
15:30Je maakt de offerte voor de eerder vandaag besproken cirkelzaag. IJzer moet je smeden als het heet is! Daarna maken jij en de rest van het team tijd voor een korte koffiepauze.
16:30Tussen het helpen van de klanten door, heb jij de showroom alvast wat rechtgetrokken. Na een productieve dag zeg jij je collega’s gedag en vertrek je weer naar huis. Tot morgen!

Aan de slag bij Van Iersel Bouw & Industrie

Bij Van Iersel Bouw & Industrie kan de klant terecht voor al het gereedschap (en advies) wat hij/zij denkt nodig te hebben. Ons compacte en ervaren team helpt de klant op een verrassend duurzame wijze waarmee we ons onderscheiden van de concurrent.

Wij hebben onszelf als doel gesteld enkel perfecte service te verlenen, zowel in de winkel als op de werkplaats en uiteraard ook tijdens onze leveringen op de bouw en in magazijnen (waar dan ook in Nederland). Dat dit gewaardeerd wordt door onze trouwe klanten en leveranciers bewijzen onze jarenlange relaties met hen. Bovendien voeren we keuringen uit in ons eigen beheer, zodat de klant ook welkom blijft bij zijn/haar klanten. Dit doen we op onze modern ingerichte werkplaats of op locatie bij de klant.

Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook bellen, mailen of gewoon even binnenlopen. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Sprendlingenstraat 27,
5061 KM Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
07:00 uur – 18:00 uur
zaterdag:
08:00 uur – 12:00 uur

Contact