fbpx

Vacature: Administratief Medewerker

Oisterwijk
16-24 uur
Ervaring/opleiding in (financiële) administratie

Van Iersel Groep is op zoek naar een Administratief Medewerker! Ben jij de nieuwe collega die alles weet van financiële administratie en het leuk vindt om daarnaast andere zeer diverse taken op te pakken? Lees dan snel verder!

Van Iersel Groep bestaat uit vier verschillende bedrijven, namelijk; Van Iersel Bouw & Industrie, Van Iersel Tuin & Park, Lecoba Tuin & Park en Teku Boortechnieken. Van hoogwerkers die je huurt bij Bouw & Industrie tot grasmaaiers bij Tuin & Park, wij leveren alles wat de klant nodig heeft. Elk van onze winkels heeft een eigen showroom in de regio Brabant waarvan de grootste wel 1000 m2 groot is! Onze klanten zijn veelal hoveniers, aannemers, overheden, recreatieparken en particulieren. Wij zien het als onze plicht om de klant zo snel mogelijk en op de beste manier te helpen. Ons assortiment bestaat enkel uit de merken die er toe doen. Of de klant nu wil kopen of huren, een reparatie of een onderhoudsbeurt wil aanvragen, wij leveren met passie maximale service en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Als Administratief Medewerker werk jij voor alle vier de bedrijven die onder Van Iersel Groep vallen, wat het werk dus lekker afwisselend maakt. De werkzaamheden zijn zeer divers en dus zal jij je niet snel vervelen in deze functie! Zo houd jij je bezig met facturen controleren en matchen, het afsluiten en bijhouden van verzekeringen en abonnementen en het doen van btw-aangifte. Uiteraard ben jij goed met cijfers en kent de financiële administratie voor jou geen geheimen! Naast het oppakken van (financieel) administratieve taken, vind jij het ook leuk om wat HR werkzaamheden op te pakken, zoals het ziekmelden van personeel en het digitaal verwerken van de gewerkte uren. Ook ben jij medeverantwoordelijk voor de planning van Teku Boortechnieken. Door al deze verantwoordelijkheden is het natuurlijk belangrijk dat jij georganiseerd, secuur en zelfstandig bent!

Je komt terecht in een klein, enthousiast en gezellig team en je sluit je aan bij een ambitieuze, groeiende organisatie. We zullen je met open armen ontvangen en opnemen in ons bedrijf. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Vul dan snel je gegevens in onderaan de pagina!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit komen te zien:

08:45Goedemorgen! Je pakt een bak koffie, schenkt er ook een paar in voor je collega’s en maakt een praatje.
09:00Tijd om je mail te openen en jouw planning voor de dag erbij te pakken. Omdat jij een grote variëteit aan verantwoordelijkheden hebt is plannen een belangrijke eigenschap.
09:30In de mail heb je gezien dat er een klant heeft geïnformeerd naar de mogelijkheid om op zeer korte termijn een afspraak te maken bij Teku Boortechnieken. Jij schat in dat er mogelijk volgende week nog een plekje vrij is en gaat er mee aan de slag. De klant is blij dat hij op korte termijn nog geholpen kan worden. Goed bezig!
10:30Het is bijna het einde van de maand en dus neem je wat tijd om naar de btw-aangifte te kijken. Dit is voor jou gesneden koek omdat je rekenkundig sterk bent en precies weet hoe de aangifte werkt. Alles onder controle!
11:30Het wordt tijd dat je eens door alle verzekeringen heen gaat. Er zijn namelijk wat veranderingen geweest binnen het bedrijf en dus wil jij weten of er nieuwe verzekeringen moeten worden afgesloten. Jij pakt de polissen erbij en zoekt het uit.
12:15Als laatste taak van de dag ga je kijken naar de facturen. Matchen de inkoopfacturen met de goederen ontvangsten? Moeten er nog betalingen gedaan worden of zijn er juist nog betalingen die binnen moeten komen.
13:00De dag zit erop. De tijd is weer voorbij gevlogen! Je ruimt het bureau op en schoont je mail nog even op. Zo weet je zeker dat er geen werk blijft liggen tot morgen. Je zegt gedag tegen je collega’s en stapt op de fiets naar huis.
 * De werktijden/dagen zijn flexibel in te delen. Hier gaan we graag met je over in gesprek!

Aan de slag bij Van Iersel Groep

Van Iersel Groep bestaat uit vier onderliggende bedrijven genaamd Van Iersel Tuin & Park, Van Iersel Bouw & Industrie, Lecoba Tuin & Park en Teku Boortechnieken. De rode draad binnen onze organisaties is om onze klanten op de beste manier zo snel mogelijk te helpen. Onze medewerkers zijn enthousiast, ambitieus en dragen allen hun steentje bij aan onze groeiende organisatie.

Wij hebben onszelf als doel gesteld enkel perfecte service te verlenen, zowel in de winkels als op de werkplaatsen en uiteraard ook tijdens onze leveringen. Dat dit gewaardeerd wordt door onze trouwe klanten en leveranciers bewijzen onze jarenlange relaties met hen. We zijn pas tevreden als de klant dit ook is. Dit is wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook bellen, mailen of gewoon even binnenlopen. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Sprendlingenstraat 27,
5061 KM Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
07:00 uur – 18:00 uur
zaterdag:
08:00 uur – 12:00 uur

Contact