fbpx

Vacature: Voorman

Etten-Leur
40 uur
Relevante werkervaring

Wil je als Voorman werken aan afwisselende, uitdagende en exclusieve projecten? Vind jij het leuk om vakwerk te leveren en projecten tot een succes te maken? Wil je graag collega’s motiveren met jouw kennis en ervaring en vind je vrijheid in je werk belangrijk? Dan is deze vacature van Bouwbedrijf Gelens uit Etten-Leur echt iets voor jou!

In deze functie verricht je alle voorkomende timmerwerkzaamheden, neemt het initiatief en geeft sturing op de bouwplaats. Je werkt in een team op kleine en middelgrote projecten. De werkzaamheden variëren van nieuwbouw (particulier en bedrijfsmatig) tot verbouwingen en uitbreidingen bij scholen, bedrijfspanden en particulieren. Je geeft leiding aan je collega’s op de bouwplaats en werkt intensief samen met de projectleider. Daarnaast voer je eindcontroles uit en bewaak je de voortgang van het werk.

Ben jij een (leerling) timmerman en wil jij ook graag aan de slag bij Bouwbedrijf Gelens? Mooi! Dan komen we ook graag met jou in contact. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

Uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden 
Je leest tekeningen en technische omschrijvingen en voert het werk aan de hand hiervan uit
Aansturen van alle dagelijkse activiteiten op de bouwplaats
Je bent het aanspreekpunt op de bouwplaats en geeft hier op een klantvriendelijke en klantgerichte wijze invulling aan
Bewaken van de kwaliteit, planning en veiligheid
Je constateert meer/minderwerk en geeft dit door aan de projectleiding
 → Je houdt toezicht op de voortgang van het project en zorgt ervoor dat de benodigde materialen steeds tijdig op de bouwplaats aanwezig zijn

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Bouwbedrijf Gelens is een no-nonsens bouwbedrijf uit Etten-Leur. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. In de regio hebben wij al jaren een gevestigde naam. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. Al onze 50 medewerkers zijn in vaste dienst. Dit zorgt voor binding, loyaliteit, ervaring en een hechte relatie met onze klanten.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben wij een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring! Met een hecht team van ruim 50 medewerkers en 7 leerlingen realiseren wij de mooiste bouw- en onderhoudsprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl