fbpx

Vacature: Werkvoorbereider

Etten-Leur
40 uur
Bouwkunde

Als Werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Gelens werk jij samen met het team aan uitdagende projecten binnen de (luxe) woningbouw en utiliteitsbouw. De projecten variëren van nieuwbouw (particulier en bedrijfsmatig) tot verbouwingen en uitbreidingen bij scholen, bedrijfspanden en particulieren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het treffen van de juiste voorbereidingen om te zorgen dat de geplande bouwkundige projecten goed en verantwoord uitgevoerd kunnen worden.

Controleren en coördineren van tekenwerken, details uitwerken en de inkoop voorbereiden, zodat alles op tijd aanwezig is op de bouwplaats is jouw verantwoordelijkheid. Verder onderhoud je contact met onderaannemers en toeleveranciers. Je legt verantwoordelijkheid af aan de projectleider.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

 →Bouwtekeningen zorgvuldig controleren, corrigeren en toetsen
 →Zorg dragen over bestellingen, inkoop van bouwmaterialen en het tijdig leveren van de bestellingen. Zo zorg jij ervoor dat projecten geen vertraging oplopen
 →Werkvoorbereiding- en uitvoeringsschema’s opstellen voor diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten
 →Offertes opvragen en bespreken met verantwoordelijken
 →Contact onderhouden met uitvoerend personeel tijdens projecten
 →Ondersteuning bieden aan de uitvoerders of projectleider waar nodig tijdens de projectfase
 →Je woont diverse overleggen en meetings bij met alle betrokken partijen tijdens de bouwprojecten. Zo behoud jij overzicht over alle projecten.  

In de regio bouwen aan de mooiste bouwprojecten!

Bouwbedrijf Gelens is een no-nonsens bouwbedrijf uit Etten-Leur. Betrokkenheid, deskundigheid en een grote mate van vakkennis zijn onze kernwaarden. In de regio hebben wij al jaren een gevestigde naam. Wij combineren moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap. Al onze 50 medewerkers zijn in vaste dienst. Dit zorgt voor binding, loyaliteit, ervaring en een hechte relatie met onze klanten.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben wij een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Traditioneel gespecialiseerd vinden wij een “keurmerk” dat uitstekend bij ons past. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben wij ruime ervaring! Met een hecht team van ruim 50 medewerkers en 7 leerlingen realiseren wij de mooiste bouw- en onderhoudsprojecten in de regio Etten-Leur!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Mon Plaisir 25
4879 AK Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 50 34 306
E info@bouwbedrijfgelens.nl