fbpx

Vacature: Projectcoördinator Groen (Cultuurtechniek)

Moergestel
Fulltime
HBO diploma, richting cultuurtechniek

Als projectcoördintor groen bij W.Ketelaars sta je voor de uitdaging om groenprojecten te begeleiden vanaf de verwerving tot de uitvoeringsfase.

Vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van infra en groen maak je aansprekende voorstellen voor gemeentes, zorginstellingen, onderwijsorganisaties, bedrijven en particulieren.

Je vertaalt de ambities van W.Ketelaars in kwalitatief sterke en onderscheidende proposities voor bestaande en nieuwe klanten.

Je durft te denken vanuit de nichemarkten waarin W.Ketelaars opereert en de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging, circulariteit etc. Je bent creatief in het zoeken van samenwerkingsverbanden en integraal denken op gebied van gebiedsontwikkeling en in staat om concepten te vertalen in praktische voorstellen.

Je werkt de voorstellen vervolgens uit in calculaties en in werkvoorbereidingsplannen en zorgt voor een goede overdracht naar de uitvoering.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:45Je komt op kantoor aan en samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en praat je sociaal wat bij. 
08:00Je bekijkt je overzicht voor de dag en de komende dagen en bepaalt je prioriteiten en stemt deze zo nodig daarna af in een werkoverleg met hoofd bedrijfsbureau.
08:30Je bereidt een uitvraag voor van een gemeente in een basis opzet voor een goed plan en bespreekt intern wat mogelijkheden en onderscheidende aspecten kunnen zijn.
10:00Je hebt telefonisch contact met een grote zorginstelling, waar we al jaren voor werken. Er komen nieuwe opdrachten aan, waarvoor verder overleg en afstemming nodig is. Je stemt af met de uitvoering over de resultaten tot nu toe en hebt hiervoor overleg met hoofd uitvoering en/of uitvoerder en projectleider.
12:30Lunchtijd! Je gaat gezellig gezamelijk lunchen in de bedrijfskantine. 
13:00Werkgroep productontwikkeling vertalen naar proposities. Je denkt met twee collega’s na over hoe de nieuwe elektrische machines voor groenonderhoud meegenomen moeten worden in aanvragen en wat de impact is op het werkproces en de calculatie.
14:00Je gaat op bezoek bij een potentiële nieuwe klant, samen met hoofd bedrijfsbureau. Het is een grote aannemer die geïnteresseerd is in wat W.Ketelaars kan aanvullen op zijn bestaande aanbod in de wegenbouw.
15:10Terug op kantoor, werk je nog even aan de planning van een opdracht in de groenvoorziening die binnenkort staat. Je plant alvast ook een afspraak met de uitvoerder die straks de leiding heeft over het project.
17:00Time’s up, je neemt nog wat documentatie mee naar huis uit een vakblad om eventueel nog te lezen, maar waarschijnlijk komt het er niet van. Sporten gaat voor vanavond.

Werken aan de mooiste groenprojecten?

W. Ketelaars Bestratingen & Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Heuvelstraat 9
5066 PB Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 013 513 1339
E info@wketelaars.nl